9.02.2007

GeTetter

Tiens, ze hebben hier Internetsverbinding in Poupehan - die Walenkoppen zijn minder van eergisteren dan ik dacht.

Ik wil hier even een kort berichtje plegen om te melden dat ik toch gezegend ben met een fantastische zoon - in tijden van crisis is een goede familie hebben waarop ge kunt terugvallen met niks te vergelijken. Onzen Tom heeft mij namelijk net attent gemaakt op een nieuw technologisch webdinges waarmee ge uw achterban van uw recente doen en laten op de hoogte kunt houden - Tetter, of zoiets, heet het.

Enfin, ikzelf ben voor mijn leeftijd eigenlijk nog redelijk adroit met die computernieuwlichterij, dus ben ik het tijdens de dooie momenten hier even aan het uitproberen. Ge kunt een en ander volgen via mijn GeTetter.

6 opmerkingen:

Jürgen zei

Toevallig op uw dagboek gesukkeld. Versta niet zo goed wat u hiermee wil bereiken. Met uw staat van dienst én op uw leeftijd nog op dergelijke manier collega's uitmaken, met gebruik van platte scheldwoorden, zonder inhoud... Geen wonder dat het ook u niet gelukt is om de regeringsonderhandelingen in een verder stadium te brengen, zonder diplomatie immers een hopeloze opdracht. Vaarwel, want mij ziet u hier niet meer terug ! Ik heb wel wat beters te doen...

marc zei

Prachtige commentaren en goed onderbouwd

doe zo verder

Deckertje zei

Jongen, in plaats van bij de Walen te gaan rentenieren, zou ge beter eens het toerisme aan de kust komen promoten.
Of is West Vlaanderen nu niet goed genoeg meer voor u sedert ge met uw trekpaarden in dat Vilvoords moeras weggezonken zijt?

Anonymous zei

Jürgen heeft blijkbaar zijn lagere school nooit met succes kunnen verlaten. Den Dikke, ge doet dat goed! Schitterende Blog.

Anonymous zei

Geestig en gevat. Bijzonder welkom in deze donkere politieke dagen!

ward

Den Dikke zei

@jurgen: Geen inhoud? Platte scheldwoorden? Geen diplomatie?
Is er misschien iets misgelopen tijdens uw laatste lobotomie? Maar goed, mea culpa, wij politici hadden beter iets gedaan aan de kwaliteit van de psychiatrische zorg in ons land.

@De Decker. Over u ga ik nog een boekske open doen binnenkort...houdt u maar koest ondertussen.